[vc_row height=”auto” width=”full” us_bg_overlay_color=”#ffffff” bg_type=”bg_color” el_class=”tutorialpagina” el_id=”Desktop”][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1567433409681{padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Ik sta weer op de KreaDoe! Kom je ook?

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text]

Ik sta 30 oktober t/m 3 november 2019 weer op de KreaDoe met Stitchonomy!

Ik neem een groot scala aan borduurpakketten en -benodigdheden mee, geef elke dag Punch Needle workshops voor beginners en je kunt langskomen voor al je vragen over borduren, punchen of weven! Ik neem verder een mooie selectie Punch Needles, Naaldmagneten, Weefgetouwen en nog veel meer mee! Als je van handwerken met draad houdt dan ben je bij Stitchonomy zeker aan het goede adres.

Je vindt me in stand 7.F009 en 7.F011

[/vc_column_text][vc_column_text]

KreaDoe wordt 30!

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardag dus het wordt een extra feestelijke editie! Ter ere van de verjaardag van KreaDoe is er dit jaar een extra speciale shopper beschikbaar waar ik zelf aan mee heb gewerkt.

Dennis van den Brink, beter bekend als Dendennis, heeft mij en 7 andere creatieve standhouders gevraagd om een speciaal project te ontwerpen en te maken waarbij de handwerk- en hobby technieken voorop stond!

Dennis: “KreaDoe is voor mij een perfect evenement. Zoveel verschillende handwerk en hobby technieken onder één dak. Heerlijk!”

Samen met de organisatie van de KreaDoe heeft Dennis een aantal verschillende technieken uitgekozen: Haken, Bakken, Signpainting, Naaien, Borduren, Pixelen, Papier en Tekenen.

Dennis: “Om al deze verschillende technieken samen te brengen in één mooi ontwerp leek het mij leuk om de shopper te laten lijken op een Instagram Feed.”

Het thema van dit jaar is het 30 jarig jubileum van KreaDoe. De opdracht die Dennis ons meegaf was dan ook “feestelijk” en gebruik de kleuren van de KreaDoe.

Ik heb gekozen om drie borduursteken te gebruiken om een feestelijk ballonnenproject mee te maken in de kleuren van de KreaDoe. De Satijnsteek in het knalroze, de Franse Knoop in het oranje en de Weefsteek in het mintgroen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” height=”small”][vc_column][us_single_image image=”3281″][vc_column_text]Je kunt het project in het echt zien tijdens de KreaDoe op stand 7.F009 & 7.F011

Het eindresultaat – de Feestelijke KreaDoe Shopper

De shopper is al te bestellen voor maar €1,95![/vc_column_text][us_single_image image=”3278″ size=”us_600_600_crop”][vc_column_text]

Linksboven: Marjolein Stins van Keet & Co

Deze granny square is ontworpen en gehaakt door Marjolein Stins eigenaresse van Keet & Co en de schoonzus van Dendennis. Haar stijl is kleurrijk en een tikkeltje kawaii. Naast haken doet ze nog veel meer andere leuke technieken. Ze staat al jaren op de KreaDoe met een stand vol leuke bedeltjes, hangertjes, accessoires en nog meer leuks.

Rechtsboven: Amber Khan van Ambykcollection

Amber, de buurvrouw van Dendennis, is ook een echt multi creatief talent. Ze schildert, maakt prachtige Henna tatoeages en heeft ook deze KreaDoe taart gemaakt. Zij is zelf nog nooit op de KreaDoe geweest maar ik hoop dat ze er dit jaar wel is zodat ik haar in het echt kan ontmoeten!

Linksmidden: Pieter Snijders van Bold Statements

Deze gave 3D lettering is gedaan door Pieter Snijders. Hij maakt door middel van verschillende technieken ambachtelijke typografische uitingen op maat. Hij geeft onder anderen ook workshops in typografie en je kunt ook bij hem terecht voor een custom logo!

Midden: Irene Staal van Sugaridoo

Ik heb Irene ontmoet toen ik aan het begin stond van Stitchonomy. We ontmoette elkaar op een Etsy Verkopers event en hadden meteen een klik. In de eerste plaats omdat we allebei kruissteek ontwerpen maakte maar ook zeker als creative business vrouwen. Sindsdien kom ik graag bij haar op bezoek in haar studio in Rijswijk om over van alles en nog wat te praten (zoals toen we een podcast opnamen met Loes van Freubelweb). Zij maakte dit leuke paperpiecing quilt cadeautje voor de shopper.

Linksonder: Janneke Bauman van The Stitch Company

The Stitch Company is een begrip op de KreaDoe. Met een grote stand vol klassieke borduurpakketten en Diamond Dotz kun je zeker iets leuks vinden. Janneke heeft een bestaand ontwerp aangepast naar de KreaDoe kleuren om zo dit leuke Diamond Dotz project te maken voor de shopper.

Midden onder: Brenda van der Burg van Brenda’s Paperdream

Kaarten maken kan niet ontbreken in de lijst van technieken – de KreaDoe staat vol met kramen voor je kaart maak hobby! Brenda heeft een kaart gemaakt waarbij je kan zien hoe je met verschillende elementen, vormen en kleuren de leukste kaarten kan maken.

Rechtsonder: Karin Joan van Maker is Me

Het is nog nooit zo populair geweest – handlettering! Met allerlei verschillende pennen, kwasten en potloden maakt Karin de mooiste illustraties en typografie! Je kunt tijdens de KreaDoe haar workshop: Botanic Watercolor Stamping volgen.[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1571311365561{padding-top: 10px !important;}”]

Dennis: “Het was voor mij echt een enorm leuk project om met zoveel creatieve mensen samen te werken met zoveel verschillende disciplines.”

Ik vond het ook onwijs leuk om aan de shopper te werken en het resultaat is onwijs leuk geworden! Dendennis is er trouwens ook bij 30 oktober t/m 3 november 2019 dus mis je kans niet om hem te ontmoeten en koop snel je tickets![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” height=”auto” width=”full”][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1552846985602{padding-top: 20px !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]Veel borduurplezier![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][us_single_image image=”1195″][vc_column_text]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” height=”auto” width=”full”][vc_column][vc_column_text]

Ook leuk om te lezen

[/vc_column_text][us_grid type=”carousel” columns=”3″ items_gap=”” items_quantity=”” items_layout=”2657″ img_size=”shop_thumbnail” carousel_arrows=”1″ carousel_dots=”1″ breakpoint_1_width=”1600px” breakpoint_1_autoplay=”1″ breakpoint_2_width=”1400px” breakpoint_2_cols=”3″ breakpoint_2_autoplay=”1″ breakpoint_3_width=”850px” breakpoint_3_autoplay=”1″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *