Over Mij

Over De Borduur Academy

Hallo en welkom bij De Borduur Academy! Wat leuk dat je er bent. Ik ben Alyssa een 29 jarige fulltime webshop eigenaresse en creatieveling.

Dit blog is geboren uit een liefde voor borduren, een wens om elke dag creatief bezig te zijn en een passie voor het overbrengen van kennis!

Ik neem je graag mee in de wereld van naald en draad! Behulpzame tutorials, historische informatie, leuke projecten en de hipste ontwerpen – eigenlijk van alles wat!

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen te werken met andere creatieve mensen dus neem gerust contact op via alyssa@deborduuracademy.nl

In de toekomst wil ik ook graag online e-courses aanbieden en offline workshops. Als je hier van op de hoogte wilt blijven kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief!

Winnie de Pooh borduurpakket gekregen van mijn moeder om uit te proberen. Ze zei dat ik het nooit af zou maken – en ze had gelijk.

Rechten gestudeerd, Makelaardij gestudeerd, Engels gestudeerd, Vertalen gestudeerd en Literatuur gestudeerd. Gewerkt als: kassière, makelaarsassistent, secretaresse, assistent docent, vertaalster, weer als secretaresse, manager – en toen was ik het zat.

Al mijn creatieve energie gestoken in een nieuwe webshop – Stitchonomy!

Door een combinatie te maken met mijn andere hobby – pixel art maken – kon ik mijn eigen borduurpatronen ontwerpen. Deze vind je tegenwoordig terug op Etsy en via The Pattern Club!

Naast mijn werk als secretaresse groeide ik Stitchonomy langzaam uit tot volwaardige webshop met borduurpakketten, fournituren, scharen, emaille pins en nog zoveel meer!

Baan opgezegd om full time te werken aan Stitchonomy!

Bij Stitchonomy kun je mijn originele ontwerpen kopen en heel erg veel leuke borduurmerken van over de hele wereld. Mijn missie? Borduren weer toegankelijk en hip maken.

De Borduur Academy opgericht! Een nieuw avontuur, een plek om mijn creativiteit kwijt te kunnen zonder de druk van het verkopen.

Een plek waar ik elk gekke en creatieve idee (en dat zijn er nogal veel) tot uiting kan brengen en jou hopelijk enthousiast kan maken over borduren en alles wat er mee te maken heeft!